Pindi: masujärgsed büroomajad on tulekul

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Büroohoone.
Büroohoone. Foto: SCANPIX

Tänavu jõuavad turule esimesed pärast masuaega ehitatud büroohooned ning lisaks hakatakse konkurentsis püsimiseks üha enam rekonstrueerima B-klassi büroohooneid ning ka juba vananemas ja B-klassi tasemele langevaid A-klassi büroopindu, märgib Pindi Kinnisvara jaanuarikuu kinnisvaraturu ülevaates.

Pindi Kinnisvara analüütik Siim Simson ütles, et nõudlus uute kvaliteetsete büroopindade järgi on olnud suur juba viimased kaks aastat, kuid siiani on uute hoonete arendamisega tagasi hoitud. «Täna on aga selge, et turule lisanduvatel hoonetel üürnikest puudust ei tule- uute majade vakants on langenud ja ka üürihinnad on tõusnud,» lisas analüütik.

Pindi toob turule jõudvate büroohoonete näidetena välja Sakala10/Kentmanni 4 büroohoone,  Ülemiste Tehnopolise kolmiktorn Lõõtsa tn 8 ja  Navigaator ärimaja Laeva 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles