Skanska sai valmis Eesti suurima mullivanni

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skanska.
Skanska. Foto: Raigo Pajula

Skanska EMV lõpetas Eesti suurimat mullivanni peitva Meriton Conference & Spa hotelli ehitustööd ning annab objekti tellijale Meriton Hotels ASile üle.


Meriton Grand Hotel Tallinna kõrvale, aadressile Paldiski maantee 4 püstitatud Meriton Conference & Spa hotell on seitsmekorruseline, kahe lisakorrusega. Esimesel korrusel hakkavad paiknema avatud köögiga aasia restoran Wok & Grill ning bistroo Mary. Restoranide kõrval alustavad tööd prantsuse kohvik Mademoiselle ja Buddha baar. Teisel korrusel on tipptehnikaga varustatud seitsme ruumiga konverentsikeskus, elava klaverimuusikaga

lounge

-baar White Piano ning Wellness & spaa tervistuskeskus 21 kehahoolduse kabineti, solaariumi, soolakambri, infrapunasauna ja juuksuriga.

Hotellitoad asuvad hoone kolmandal kuni seitsmendal korrusel - kokku on 301 modernset tuba, neist 280 standardtuba, 12 peretuba ja 9 sviiti. Meriton Conference & Spa hotelli üheks peamiseks atraktsiooniks on modernne ning mitmekülgsete võimalustega vee- ja saunakeskus.

Hoone võtab enda alla 3840 ruutmeetrit, suletud netopinda on kokku 19 470 ruutmeetrit. Hoone kandekonstruktsioon on ehitatud raudbetoonist (maht 10000 kuupmeetrit) ja armatuurterasest (1300 tonni). Hotelli ruumala on 77300 kuupmeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles