Steve Jürvetson otsib Eesti firmasid, kuhu investeerida

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti päritolu riskikapitalist Steve Jurvetson (eestipäraselt Jürvetson) kutsub kõiki leiutajaid eestlasi talle oma äriplaane tutvustama.


«Otsime Eestist firmasid, kuhu investeerida, seni oleme vaid kaks leidnud - Skype ja EGeen. Ootame rohkemat ja just ettevõtlusega alustavaid noori inimesi,» sõnas Jürvetson intervjuus

Äripäevale

.

Jürvetsoni sõnul on ta Eestis ostnud Telekomi ning Saku õlletehase aktsiaid. «Pärast seda, kui olime 2004. aastal Skype'i investeerinud, tahtsin veel Eestisse raha paigutada, aga see oli võimalik vaid Hansapanga ja Eesti Telekomi puhul. Leidsin Los Angelesest viimaks ühe investeerimispanga American Baltic Capital, mis investeeris Eestisse ja sinna ma ka oma raha paigutasin. Saku Õlletehase aktsiaid ostsin pärast seda, kui olin Eestit külastanud ja Saku õlut joonud. Teadsin, et kunagi peavad Eestis rasked ajad tulema ja siis hakkavad inimesed rohkem õlut jooma. Tean ka, et nüüdseks on see firma börsilt lahkunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles