Maailma suurim arvutihiiretootja oli kolmandas kvartalis pea 200 miljoni dollariga kahjumis

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Logitechi ja Microsofti arvutihiired
Logitechi ja Microsofti arvutihiired Foto: SCANPIX

Põhiliselt personaalarvutite lisaseadmete tootjana tuntud Logitech oli ettevõtte finantsaasta kolmandas kvartalis sunnitud maha kandma 211 miljonit dollarit oma videokonverentside üksuse arvelt.

Ilma mahakandmiseta oleks Logitech aastaga 14 protsenti ehk 615 miljoni dollarini langenud käibe juures teeninud siiski 16 miljonit dollarit kasumit, nüüd aga oli tulemuseks 195 miljoni dollari suurune kahjum, kirjutab Reuters.

Aasta tagasi teeniti kolmandas kvartalis 55 miljoni dollarit kasumit.

«Meie kolmanda kvartali pettumustvalmistava tulemuse peamiseks põhjustajaks oli globaalse PC-turu jätkuv nõrkus,» ütles ettevõtte tegevjuht Bracken Darrell.

Ta lisas, et Logitech on hakanud kokku tõmbama oma pultide ja digitaalse turvavideo ärisid ning plaanib lõpetada mitmete strateegiliselt ebaoluliste toodete nagu kõlaridokkide ja mängukonsoolide lisaseadmete tootmise juba käesoleva aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles