Inimesed võitlevad Facebookis Lexuse mudelauto pärast

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toys.ee loosikampaania foto.
Toys.ee loosikampaania foto. Foto: Toys.ee Facebooki kodulehekülg

Beebikaupade ja mänguasjade veebipood Toys.ee loosib Facebooki lehel välja mudelauto, ent usinad loosis osalejad peavad autot päris ehtsaks sõidukiks.

«Oii noo sellega vuraks küll,» kirjutab üks loosis osaleja kampaania all. «Jagatud, no kes ei tahaks uut autot? Endal vana auto tulebki pensionile saata, nii et uus auto kuluks ära,» kirjutab teine. Sarnaseid soove avaldavad mitmed inimesed.

Kella poole viie paiku oli postitust jaganud juba üle 5000 Facebooki kasutaja ning foto alla oli kirjutanud üle 2000 inimese. Eeldatavasti ei loe usinad osalejad kampaania leheküljelt viimast lõiku: «Loositav auto on kvaliteetne Bburago Bijoux sarja kuuluv metallist mudelauto Lexus IS350 suurusega 1/24, avatavate uste ja kapotiga.»

«Kampaaniad on ettearvamatud. See oli tõeline üllatus, kuidas kampaania massidesse jõudis,» ütles Toys.ee veebipoodi haldav Silver Laanemaa. Ta on ka varem mitmeid kampaaniaid korraldanud, millel on olnud ootamatu tulemus.

Näiteks korraldas Laanemaa oktoobrikuus Facebookis fotomängu, kus palus inimesel saata fotosid Littlest Pet Shopi tegelastest. Võitjaks osutus inimene, kes kogus kokku tervelt 765 erinevat tegelast.

Vaata kampaaniat täpsemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles