Prisma kliendid said detsembri ostude eest 257 000 eurot boonust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Nõlvaku tänaval asuv Prisma.
Tartus Nõlvaku tänaval asuv Prisma. Foto: Sille Annuk

Detsembrikuu jooksul kogusid Prisma püsikliendiprogrammiga liitunud kliendid kokku boonust 257 000 euro eest. Kõige suurem tagastatud boonussumma oli üle 400 euro.

«Detsembrikuine topeltboonus võimaldas Prisma klientidel saada oma ostudelt tagasi kuni 10 protsenti,» sõnas Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainas.

Prisma Kontoga liitunute ostudelt tagastatava boonuse protsent sõltub igakuisest ostude summast. Kõrgema boonustasemeni jõudmiseks on võimalik  pereliikmetel oma ostud kokku liita. Detsembrikuu keskmine boonustase oli 4,6 protsenti. Kõige suurem tagastatud boonussumma oli üle 400 euro.

Prisma boonusprogramm Prisma Konto võimaldab tavakuudel saada ostudelt tagasi Prisma boonusraha vahemikus 0,5 - 5 protsenti.  Boonuse arvestamine toimub iga kalendrikuu eest eraldi. Üks Prisma boonuspunkt võrdub rahalises vääringus ühe euroga.

Kogutud boonust saavad Kontoga liitunud kasutada kõikides Eestis asuvates Prisma kauplustes järgmise 12 kuu jooksul.  Prisma püsikliendiprogrammiga liitus detsembris üle 65 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles