Endine Estonian Airi juht hakkab Pärnus spaad juhtima

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Aljas.
Andrus Aljas. Foto: Peeter Langovits.

Endine Estonian Airi juht Andrus Aljas osutus suurel konkursil kõige sobivamaks juhtima Pärnu linnale kuuluvat ASi Taastusravikeskus Estonia, kirjutab BNS.

Taastusravikeskuse Estonia uue juhi konkursile laekusid kokku 70 kandidaadi sooviavaldused, kellest seitse jõudis lõppvooru. Konkursi võitis ja Estonia juhina alustab alanud aastal tööd pärnakas Aljas, teatas ettevõte.

Estonia nõukogu jaoks said juhataja konkursil määravaks Aljase kui kogemustega juhi terviklik ärianalüüs, Estonia jaoks oluliste turgude hea tundmine ning finantskompetents tuleviku investeeringute teostamiseks.

Ettevõte märgib teates, et Taastusravikeskuse Estonia nõukogu on tänulik senisele juhatajale Cardo Remmelile, kes tähtajalise kolmeaastase ametisoleku ajal suutis ettevõtte majandusraskustest välja tuua ja luua eeldused Eesti suurimate traditsioonidega ravispaa edasiseks arenguks. Konkurss uue juhatuse liikme leidmiseks toimus seoses Remmeli kolmeaastase volituse lõppemisega.

Aljas lahkus Estonian Airi juhatuse esimehe kohalt 2011. aasta juunis ja sai tänavu suvel Heateo Sihtasutuse juhiks. Aljas ühines Estonian Airiga 7. juunil 2006 juhatuse liikme ja finantsala asepresidendina. 22. augustil 2007 sai ta lennukompanii presidendi kohusetäitjaks. Estonian Airi nõukogu nimetas Aljase juhatuse esimeheks ja presidendiks 29. aprillil 2008. Enne Estonian Airiga liitumist töötas Aljas finantsdirektori ja juhatuse liikmena AS-is Viisnurk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles