Allikad: Apple testib juba iPhone 6 ja iOS 7-t

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i must iPhone 5 ja valge iPhone 4s.
Apple'i must iPhone 5 ja valge iPhone 4s. Foto: Reuters/ScanPix

Tarkvaraarendajad on rakenduste kasutuslogidest avastanud uue iPhone'i ja iOS7 tarkvaraplatvormi identifikaatoreid, mis tähendab, et Apple on hetkel veel arendusfaasis olevat uut nutitelefoni ja tulevast tarkvaraplatvormi aktiivselt testima asunud.

Üks anonüümseks jääda soovinud tarkvaraarendaja näitas The Next Webile logiandmeid, mille järgi on Apple testinud iPhone 6.1 identifikaatoriga iOS 7 tarkvaraplatvormi kasutavat riistvara. Uusim praegu turul olev Apple'i nutitelefon iPhone 5 kannab olenevalt LTE toe olemasolust kas iPhone 5.1 või iPhone 5.2 identifikaatorit.

Kuigi nimetatud identifikaatoreid on võimalik võltsida, on antud juhul tegu ilmselt siiski tegu Apple'i tarkvarainseneride poolt läbi viidud testimisega. Nimelt viitas antud identifikaatoriga seotud seadme IP aadress Apple'i peakorterile Cupertinos.

Uue nutiseadme ega tarkvaraplatvormi kohta pole mingeid kindlaid andmeid veel kindlaks tehtud, samas on teada, et iOS7 esitlust on ilmselt oodata suve algul toimuval Apple'i tarkvaraarendajate WWDC konverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles