Tallinki uus kruiisilaev Baltic Queen jõuab Tallinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Queen on Läänemere üks suuremaid kruiisilaevu.
Baltic Queen on Läänemere üks suuremaid kruiisilaevu. Foto: Tallink

Täna jõuab esmakordselt Tallinna Tallinki uhiuus kruiisilaev Baltic Queen, mis on üks suuremaid kruiisilaevu Läänemerel.

212 meetrit pikk, 29 meetrit lai ning 2800 reisijat ja 1130 liinimeetrit sõidukeid mahutav Baltic Queen on üks suuremaid kruiisilaevu Läänemerel.

Laev suudab arendada kiirust kuni 24 sõlme.

Baltic Queen`i pardal on 927 kajutit, 4 erinevat restorani, 8 baari ja meelelahutuskohta, üle 450-kohaline konverentsikeskus ning kokku 1200 ruutmeetrit hõlmavad kolm poodi. Lastele on mõeldud mängude tuba ja spetsiaalne lasteala.

Kõik huvilised saavad uut kruiisilaeva minna uudistama neljapäeval Tallinna sadamas toimuval avatud uste päeval. AS-i Tallink Grupp müügi- ja turundusdirektori Peter Roose sõnul on kella 13-16 vahel võimalik tutvuda uue laeva tõelise atmosfääriga.

«Nii laevas sees kui ka Tallinki piletikassades toimub ainult sel päeval Baltic Queeni saabumise puhul 60-protsendilise soodustusega Tallinna-Stockholm liini kruiisipiletite müük,» ütles Roose.

Esimesele reisile väljub Baltic Queen Tallinnast reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles