Üle 300 000 euro võitnud lotomängija pole siiani võidule järele tulnud

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto
Loto Foto: Toomas Huik

Oktoobris üle 300 000 euro võitnud lotomängija pole siiani võidule järele tulnud, aega on tal selleks jaanuari keskpaigani.

Kuigi vormistamata suurvõidust oli juttu juba detsembri alguses, ootab Eesti Loto jätkuvalt oma võitu vormistama 17. oktoobril Bingo Loto saates 316 657,94 eurot võitnud lotomängijat. Seda suurvõitu saab vormistada kuni 15. jaanuarini 2013.

Alates 2013. aasta 1. jaanuarist on Eesti Loto teinud muudatuse mängureeglites, mille kohaselt kõik välja võtmata võidud suunatakse lisaloosimiste ja täiendavate auhindade kaudu lotomängijatele tagasi.

Seevastu on kahes viimases detsembri telesaates Suur lotokolmapäev jackpoti võitnud inimesed oma võidu vormistanud. 12. detsembril võideti 277 205,74 eurot ja 19. detsembril 122 221,10 eurot.

12.detsembri suurvõidu saajaks osutus pensionärist tallinlanna, kes on sage lotomängija – mängib igal nädalal nii Bingo Lotot, Viking Lottot kui Eurojackpotti ja on varem võitnud ka väiksemaid võite.

Seekordse võidusumma plaanib energiline naine, kes muuhulgas hoolitseb ka oma eaka ema eest, kasutada igapäevaste kulutuste tarbeks.

19.detsembril võitnu on eraettevõtjast kolme lapse ema Lääne-Virumaalt, kes on regulaarne Bingo Loto mängija ja kes on kindlalt uskunud, et ükskord ta Bingoga ka Jackpoti võidab. Siiani on 50ndates eluaastates naine võitnud paaril korral Bingo Loto nurkade ja diagonaalide mängus.

Lotovõtjal on ka mitu unistust, mille ta võiduraha abil ellu plaanib viia – minna lastega kevadel soojale maale reisile ning osta rannikule suvila, sest kogu pere armastab suviti meres ujuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles