Tallinn võib Kruuda päästa rendimurest

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tornimäe kaksiktornid on 117 meetri kõrgused, Tammsaare tee äärde plaanitakse 95 meetri kõrgust hoonet.
Tornimäe kaksiktornid on 117 meetri kõrgused, Tammsaare tee äärde plaanitakse 95 meetri kõrgust hoonet. Foto: Toomas Huik

Keskerakondlik Tallinna linnavalitsus võib päästa Oliver Kruudale kuuluva ASi Luterma rendimaksetest, mida keskpartei suursponsorist ettevõtja ei suuda juba mõnda aega Tornimäe kaksiktornide haldajale EKE Investile tasuda.


Kruuda jaoks teeb olukorra keeruliseks tõik, et rendilepingu lõpetamise kaksiktornides, kus endise Kalev Meedia käsutuses oli 1900 ruutmeetrit, otsustab EKE Invest, kirjutab Äripäev.

AS Luterma ei saa rendilepingu lõpetamise asjus initsiatiivi üles näidata, mistõttu peab pöialt hoidma, et keegi tühjaks jäänud, kuid seni niigi maksu- ja tolliametile üle miljoni krooni võlgu olevale firmale ainult pidevalt kulu tekitava rendipinna ise kasutusse võtaks.

Õige pea võibki AS Luterma rendimakseist pääseda, sest Tallinna linnakantselei finantsteenistus otsib uut suurt pinda, mis oleks võimalikult südalinnas ja sõelale on jäänud ka Tornimäe 5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles