STV: Kanal 2 infokampaania ületab kõik moraalinormid

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Reinaru
Erik Reinaru Foto: Toomas Huik

Kaablioperaator AS STV teatab, et firma jaoks on vajalik absoluutselt iga klient ja jõulurahu perioodil kasutatavad alatu konkurentsi meetodid ületavad kõiki moraalinorme.

«Asjaolu, et Kanal 2-e ilmselgelt kõrgendatud nõudmised võivad viia kanali kõrvaldamiseni meie kaabeltelevisiooni pakettidest, on ääretult kahetsusväärne,» rääkis STV juhatuse liige Erik Reinaru. «Samas ei kannata kanali püüded avaldada meile infosurvet ja süüdistada tähelepanematuses klientide suhtes mingit kriitikat.»

Reinaru sõnul juhindub STV oma tegevuses eranditult klientide huvidest ja võimalik Kanal 2 ülekandmise lõpetamine on seotud ainult kanali juhatuse esitatud nõuete põhjendamatusega.

Arvutuste kohaselt ületavad kohaliku kanali põhjendamatud nõuded kogu maailmas tuntud telekanalite brändide omasid ja on suurusjärgu võrra kõrgemad kui teiste Eestis edastavate telekanalite omad.

«Me ei ole läinud Kanal 2 isu rahuldamise teed ja püüame siiani leida kompromisslahendust õiguste saamiseks Kanal 2 edastamiseks,» lausus Reinaru. «AS STV teeb seda just nimelt austusest oma klientide vastu, kuna oma klientide abonentmakse tõstmisega, milline ettepanek meile tehti, AS STV nõus ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles