Vaata pühadeaja odavaimaid lennukuupäevi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jõulude ajaks ostetakse tohutus koguses lennupileteid ning hinnad on kõrged, kuid valides hoolikalt lendude kuupäevi, võib säästa sadu eurosid.

Väljaanne Which? uuris detsembrikuu lende Londoni lennujaamast päikselistesse sihtkohtadesse ning leidsid, et taskukohast hinda soovijad peaksid kindlasti vältima nädalavahetust vahetult enne jõulupühi, sest siis on nõudlus suurim ja hinnad kopsakaimad.

Iga päeva kohta võtsid nad võrdlusesse odavaima lennu olenemata lennufirmast. Odavaima lennupileti ajavahemikus 17. detsember – 2. jaanuar leidsid nad 116 euroga Sharm el-Sheikhi, pühapäeval enne jõule aga oli odavaim lend 579 eurot.

117-eurone Egiptuse lend väljus 1. jaanuaril. Samuti võib 1. jaanuaril sõita Tenerifele kõigest 41 euro eest. Mõnevõrra odavamad on ka jõulupühade lennud, kuid paljud lennufirmad neil päevadel üldse ei sõida, nii et odavamad variandid ei pruugi kättesaadavad olla.

Väike uurimus näitas, et lennupiletite hinnad hakkasid tõusma alates 20. detsembrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles