Pood keeldub jõulude ajal kutsikaid müümast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pood keeldub jõulude ajal kutsikaid müümast, kuna tegemist on sageli impulssostuga.
Pood keeldub jõulude ajal kutsikaid müümast, kuna tegemist on sageli impulssostuga. Foto: SCANPIX

Austraalias asuv loomapood keeldub jõulude ajal kutsikaid müümast, kuna liiga palju kutsikaid jääb pärast esimese vaimustuse üleminekut pereta.

Pood teatas, et lõpetab koerte müügi vältimaks impulssoste. Nende Facebooki postitus sai üle 800 kommentaari ja teema pälvis palju tähelepanu, kirjutab news.com.au.

Septembris avaldati Austraalias kutsikate ja kassipoegade hävitamise statistika, mille kohaselt üks kolmest kutsikast ja iga teine kassipoeg pannakse magama. Varjupaigad on samuti ülekoormatud, kuna kutsikaid ja kassipoegi on lihtsalt liiga palju.

Loomapoe omanik Mandy Tregeagle ütles, et nende pood on enne jõule kutsikaostmise soovidest suisa üleujutatud, aga need on suuremas osas impulssostud ning need inimesed ei ole valmis pikaajaliseks lemmiklooma kasvatamiseks. Paljud neist annavad pärast pühadeperioodi looma lihtsalt ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles