Päevatoimetaja:
Sander Silm

Süldi välimus ja maitse kipuvad üksteisele vastanduma

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kaur Paves
Copy
Pildil valik sülte - Rannarootsi sült, Nõo sealihasült ja Otepää lihatööstuse talusült ning Maksiköögi sült.
Pildil valik sülte - Rannarootsi sült, Nõo sealihasült ja Otepää lihatööstuse talusült ning Maksiköögi sült. Foto: Peeter Langovits

Pimetestis Eesti poodides müüdavaid sülte hinnanud tarbijad tõdesid, et head välimust ja maitset üldjuhul korraga ei saa.

Kui sült püsib kenasti koos ega valgu ka lõigates laiali, on alust kahtlustada, et želatiiniga on liiale mindud ja süües tundub suus olevat kummitükk, selgub Õhtulehe testist. Suussulav sült aga tahab viimse hetkeni külmkapis varjul olla ning nõuab noaga äärmiselt ettevaatlikku tegutsemist.

Punktitabelis jäi aga lõpuks peale maitse. Testi võitis Selveri Köögi sült, järgnesid Uvicu veiselihasült ja Oskari Lihatoodete sealihasült.

Märksõnad

Tagasi üles