/nginx/o/2012/10/25/1391418t1h5142.jpg)
Pimetestis Eesti poodides müüdavaid sülte hinnanud tarbijad tõdesid, et head välimust ja maitset üldjuhul korraga ei saa.
Pimetestis Eesti poodides müüdavaid sülte hinnanud tarbijad tõdesid, et head välimust ja maitset üldjuhul korraga ei saa.
Kui sült püsib kenasti koos ega valgu ka lõigates laiali, on alust kahtlustada, et želatiiniga on liiale mindud ja süües tundub suus olevat kummitükk, selgub Õhtulehe testist. Suussulav sült aga tahab viimse hetkeni külmkapis varjul olla ning nõuab noaga äärmiselt ettevaatlikku tegutsemist.
Punktitabelis jäi aga lõpuks peale maitse. Testi võitis Selveri Köögi sült, järgnesid Uvicu veiselihasült ja Oskari Lihatoodete sealihasült.