18 ettevõtet lubavad edendada vastutustundlikkust

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Humana kauplus.
Humana kauplus. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tänasel vastutustundliku ettevõtluse indeksi seminaril allkirjastavad 18 ettevõtte juhid uue vastutustundliku ettevõtluse edendamisele suunatud võrgustiku loomise kokkuleppe. Asutajaliikmete seas on nii tuntud suurfirmasid kui ka mitmeid mikroettevõtteid.

Asutajaliikmed on BaltCap, Coca-Cola HBC Eesti, Eesti Energia, Põltsamaa Felix, Humana Sorteerimiskeskus, Manpower, Tanel Melk & Partners Law Firm, Riigi Kinnisvara, Saku Õlletehase, SEB Pank, Soomaa.com, Swedbank, Tallinna Vesi, Terve Eesti Sihtasutus, Toyota Baltic, Villapai, DHL Estonia ning Viru Keemia Grupp.

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi juurde koonduvad ettevõtted võtavad endale eesmärgiks teema edendamise Eestis, mis muuhulgas tähendab ka koostöös poliitikakujundajate, avaliku sektori, meedia, haridusasutuste ja vabaühendustega. Eesti võrgustikule on eeskujuks pea kõigis Euroopa riikides juba toimivad samasugused ühendused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles