Kalev annab head nõu, kuidas ise maitsvaid jõulukingitusi valmistada.
Valge šokolaadi trühvlid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
- 200 g toorjuustu
- 150 g valget šokolaadi
Viimistlemiseks ja kaunistamiseks:
- 300 g valget šokolaadi (võib olla ka valge šokolaad mustikate ja õhitud riisiga või valge šokolaad küpsisetükkide ja maasikaga)
- küpsisepuru
1. Sulata valge šokolaad ja sega kokku toasooja toorjuustuga.
2. Sega mass ühtlaseks, tõsta see kondiitripritsi või kilekotti ja suru küpsetuspaberiga kaetud alusele umbes 10-12-grammised kuhjakesed.
3. Pane need koos alusega külmikusse (kui on kiire, siis võib ka sügavkülma) ning lase hanguda.
4. Sulata valge šokolaad ning kasta kommid ükshaaval segusse ning seejärel veereta trühvleid küpsisepurus.
5. Lase trühvlitel enne serveerimist täielikult hanguda.