Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Tumeda šokolaadi trühvlid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Tumeda šokolaadi trühvlid
Tumeda šokolaadi trühvlid Foto: AS Kalev

Kalev annab head nõu, kuidas ise maitsvaid jõulukingitusi valmistada.

  • 400 g tumedat šokolaadi
  • 150 g võid
  • 50 ml konjakit
  • 150 g mandlilaaste
  • 75 g tuhksuhkrut

Viimistlemiseks ja kaunistamiseks:

  • 150 g tumedat šokolaadi
  • mandlipuru

1. Vahusta või ja tuhksuhkur kohevaks vahuks ja lisa juurde röstitud ning purustatud mandlilaastud.

2. Sulata šokolaad ja sega võimassi hulka. Lõpuks lisa konjak.

3. Tõsta saadud segu kondiitripritsi (või tõsta lusikaga ) umbes 8-10-grammised kuhjad.

4. Kui mass on hangunud, veereta ümmargused pallikesed, kasta sulašokolaadi ning puista peale mandlipuru.

Märksõnad

Tagasi üles