Pertelson pillub alusetult süüdistusi?

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See pilt on tehtud 2005. aasta maikuus. Indrek Pertelson näitas toona Postimehele Haaberstis spordihoone ehitamiseks eraldatud krunti, nuusutas mõnuga maalapilt rebitud mätast ja rääkis suurtest tulevikuplaanidest.
See pilt on tehtud 2005. aasta maikuus. Indrek Pertelson näitas toona Postimehele Haaberstis spordihoone ehitamiseks eraldatud krunti, nuusutas mõnuga maalapilt rebitud mätast ja rääkis suurtest tulevikuplaanidest. Foto: Toomas Huik

Kes ikkagi on süüdi 2,1 miljoni krooni väljavõtmises judomaadleja Indrek Pertelsoni spordiklubist Arigato? Kas ettevõtte finantsjuht Margus Dintšenko, nagu süüdistab Pertelson või sportlane ise?


Judomaadleja Indrek Pertelson kutsus möödunud nädalal kokku ajakirjanikud ning rääkis tema vastu esitatud kahtlustustest ja süüdistustest aktsiaseltsi Haabersti Perespordikeskuse pankrotiasjas.

Muuseas lubas sportlane vastutada enda tehtud vigade eest, kuid lisas juurde, et kui jutt käib firmast raha välja võtmises, peaks vastutama firma kunagine finantsjuht Margus Dintšenko.

E24 valdusesse on aga sattunud kaks avaldust - üks Dintšenkolt ning teine Pertelsonilt. Esimeses palub finantsjuht end 21. juulil 2008. aastal vabastada juhatuse liikme kohalt ning solidaarsest vastutusest. «...kuivõrd firma nimel ja arvel on minu juhatuse liikmeks oldud aja jooksul sõlmitud lepinguid ja tehtud otsuseid, mille tingimused, sh lepingutest tulenevad õigused ja kohustused pole olnud mulle teada,» põhjendab Dintšenko seal.

Teises avalduses kirjutab aga Pertelson, kuidas Dintšenko lahkumisavalduse rahuldab. Muuseas kirjutab ta: «...vastutan isiklikult Haabersti Perespordikeskuse AS nimel ja arvel tehtud otsustest ning sõlmitud lepingutest tulenevate kohustuste ja õiguste osas.»

Seega tekib küsimus, miks Pertelson süüdistab inimest, kelle ta vastutusest vabastanud on?

Sportlane ise pole leidnud aega, et neid pabereid kommenteerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles