Laar: anname osa töid erafirmadele

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimehe Mart Laari arvates saaks riik üle miljardi krooni kokku hoida, viies riigi juhtimisega otseselt mitteseotud tööd riigiametitest välja.


Laar ütles ETV saates «Terevisioon», et praeguses keerulises olukorras tuleb tegeleda julgelt uute programmidega, mis võimaldaksid riiki efektiivsemalt toimima panna, ilma et see samal ajal liiga õhukeseks muutuks, kirjutab

ERR Uudised

.

IRLi juht märkis, et esimesi samme on valitsus selles suunas juba astunud. «See on nende tööde, asjade, mis otseselt riigi juhtimisega seotud ei ole, väljaviimine riigiasutustest - n-ö paberivaba Eesti loomine, millest esimesed sammud e-valitsusega 1999. aastal juba astuti. Nüüd tuleb see töö, mis on vahepeal natukene aeglasemalt käinud, et mitte öelda seiskunud, uuesti käima lükata,» ütles Laar, pidades silmas näiteks raamatupidamis- või personaliasjade üleandmist erastruktuuridele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles