Reklaamiagentuuril TBWAGuvatrak on uus tegevjuht

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Pello
Rauno Pello Foto: Erakogu

Reklaamiagentuuri TBWAGuvatrak tegevjuhiks sai Rauno Pello, kes on selles agentuuris töötanud seitse aastat.

Viimased kaks aastat on Pello olnud TBWA loovjuht. Sellel positsioonil jätkab ta ka edaspidi.

«Pello tugevuseks on oskus integreerida innovaatilist new media lähenemist traditsiooniliste turundusstrateegiatega. Ta on tõestanud, et temas on olemas nii silmapaistva spetsialisti kui ka

suurepärase liidri omadused. Viimase aastaga on ta viinud TBWA loovmeeskonna täiesti uuele tasemele, mistõttu oleme täna tugevamad, kui kunagi varem,» ütles Kristian Hein, TBWAGuvatraki osanike esindaja.

Reklaamialal praktiseerimisega paralleelselt on Pello õppinud EBSis rahvusvahelist ärijuhtimist. Tõelise loovhingena on ta saavutanud tunnustust moe alal, teda on korduvalt valitud Supernoova finalistide hulka. Lisaks sellele on ta kirglik toiduvalmistaja ja blogija.

Pello on ka turundusagentuuri TEQUILA tegev- ja loovjuht.

TBWAGuvatrak on reklaamiagentuur, mis kuulub rahvusvahelisse ketti TBWAWorldwide. Firma klientideks on Tuborg, Vichy, Ordi, Nissan, Masku, Ingman, Pack Holding, Eesti And, Raadio Elmar, adidas jpt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles