![Artikli foto](http://f9.pmo.ee/eTXYgDM7qB5aavtvLhAZUniT4yk=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2012/11/30/1462204t1h71dc.jpg)
FoodStudio omanik Indrek Kivisalu annab head nõu, millised lisandid sobivad jõululauale.
FoodStudio omanik Indrek Kivisalu annab head nõu, millised lisandid sobivad jõululauale.
Hapukapsas jõhvikate ja rõõsa koorega sobib liharullide, ahjupraadide ja verivorstide kõrvale.
Pane hapendatud kapsas puljongisse keema (näiteks hele veisepuljong). Keeda, kuni kapsas on pehme. Lisa 35-protsendiline rõõsk koor, kuivatatud jõhvikad, maitseainesegu Persillade (klassikaline Prantsuse ürdisool), hakitud tüümian ning vastavalt maitsele ka suhkrut, pipart.