Riik investeerib IT-agentuuri peakontori kinnisvarasse 7 miljonit eurot

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pressikonverents Euroopa Liidu majas seal samas 1. detsembril tööd alustava euroopa IT agentuuri teemadel. Fotol Matthias Taube, Ken-Marti Vaher, Krum Garkov ja Belinda Pyke.
Pressikonverents Euroopa Liidu majas seal samas 1. detsembril tööd alustava euroopa IT agentuuri teemadel. Fotol Matthias Taube, Ken-Marti Vaher, Krum Garkov ja Belinda Pyke. Foto: Andres Haabu

Euroopa Liidu IT-agentuuri peakontori statsionaarne asupaik Tallinnas selgub lähiajal, seni tegutseb peakontor ajutiselt kesklinnas Rävala puiesteel Euroopa Liidu majas.

Siseminister Ken-Marti Vaher ütles E24-le, et valitsus on lubanud ameti asukohamaana võetud kohustust täita ning Riigi Kinnisvara AS-ile on antud ülesanne leida IT- agentuurile sobiv alaline asupaik.

Valitsus on IT- agentuuri lubanud investeerida 7 miljonit eurot.  

«Eestil on suured ootused, et amet kasvab tõeliseks suuremahuliste IT-süsteemide arendamise ja juhtimise tippkeskuseks,» nentis siseminister Ken-Marti Vaher tänasel pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles