Elukindlustuse väljamaksed oktoobris vähenesid aastaga 13,5 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euromündid.
Euromündid. Foto: SCANPIX

Statistikaameti andmetel tegid kindlustusseltsid tänavu oktoobris elukindlustuse nõuete väljamakseid nelja miljoni euro ulatuses, mida on 13,5 protsenti vähem kui aasta varem.

Võrreldes septembriga on elukindlustuse nõuete väljamaksete summa suurenenud 21,3 protsenti.

Elukindlustusmakseid kogusid kindlustusseltsid tänavu oktoobris 5,6 miljonit eurot, mida on aasta varasemaga võrreldes 18,4 protsenti enam ning selle aasta septembriga võrreldes kolm protsenti enam.

Tänavu esimese kümne kuuga kogusid kindlustusseltsid elukindlustusmakseid 53,5 miljonit eurot ning tegid elukindlustuse nõuete väljamakseid 33,3 miljoni euro ulatuses. Kümne kuuga kogutud elukindlustusmaksete summa on võrreldes eelmise aastaga suurenenud 0,7 protsenti ning nõuete väljamaksete summa on vähenenud aastaga 8,9 protsenti.

Kahjukindlustuse nõuete väljamakseid tegid kindlustusseltsid tänavu oktoobris 10,3 miljonit eurot, mida on 5,1 protsenti vähem kui mullu oktoobris ning 5,2 protsenti enam kui tänavu septembris. Kahjukindlustusmakseid kogusid kindlustusseltsid oktoobris 21,1 miljonit eurot. Maksete summa on aastaga suurenenud 9,9 protsenti ning võrreldes septembriga suurenenud 14,4 protsenti.

Tänavu kümne kuuga tegid kindlustusseltsid kahjukindlustuse nõuete väljamakseid 107 miljoni euro ulatuses, mida on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 5,2 protsenti vähem. Kahjukindlustusmakseid kogusid kindlustusseltsid kümne kuuga 193,4 miljonit eurot, mida on aasta varasemaga võrreldes 6,7 protsenti enam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles