/nginx/o/2012/11/26/1453050t1h0f3d.jpg)
Proovi vahelduseks veidi teistsuguseid piparkooke kui oled tavaliselt harjunud.
Proovi vahelduseks veidi teistsuguseid piparkooke kui oled tavaliselt harjunud.
75 tk
200 ml vahukoort
200 ml heledat siirupit
200 ml suhkrut
2 spl võid
1 spl piparkoogimaitseainet
50 g kooritud mandlilaaste
Sega vahukoor, suhkur ja siirup paksupõhjalises potis. Keeda 15-25 minutit kogu aeg segades.
Iirisesegu valmimist saad proovida ühe tilga kallamisel külma vette. Oota 10 sekundit, tõsta tilgake veest välja ning vaata kas on ühtlane ja mitte laialivalguv. Kui segu on valmis, lõpeta kuumutamine. Lisa või, piparkoogimaitseaine ja mandlid. Kalla soe mass väikestesse pabervormidesse ja jahuta külmkapis.