Kraft: ei ole näha jõupingutusi euro saamiseks

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kraft
Vahur Kraft Foto: Peeter Langovits.

Ehkki Eesti tahab eurole üle minna, ei ole näha, et riik teeks selleks jõudsaid ettevalmistusi, ütles Nordea panga juht Vahur Kraft.


Endine Eesti Panga president Kraft ütles hommikuprogrammis «Terevisioon», et ta ei näe, et töögrupid töötaksid Eestis valitsusasutustes ja erasektoris palehigis euro tuleku hüvanguks. Samuti ei tea me, kes toetavad Eestit praeguses olukorras, vahendas

ERR Uudised.

«Milles mina näen praegu kõige suuremat probleemi, on see, kas Eesti riigi siseselt me oleme selleks valmis ja teiselt poolt, kas me otsime sõpru, kes toetavad meid. Oht on selles, et me oleme võtnud küll euro üheks eesmärgiks, aga kas see on kogu rahva projekt, kas see on kogu riigi projekt, kas inimesed toetavas seda või mitte. Ma näen just siin probleemi,» oli Kraft kriitiline.

Euro ühepoolse kasutuselevõtu kohta lausus Kraft, et teema üle diskuteerimine on vajalik, kuid lisas, et valitsusasutuste heakskiidul toimuv eurole ühepoolne üleminek ei ole hea mõte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles