Lugeja: ohtlik diivan oleks mu lapse lämmatanud

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohtlik diivan
Ohtlik diivan Foto: Lugeja foto

Lugejat Meiritit ehmatas kodus juhtunud õnnetus, kus diivanvoodi aas oleks tema kaheaastase poja mänguhoos äärepealt lämmatanud.

«Mõtlesin pikalt enne, kas oma õudset kogemust ka teistega jagada, kuna siiani paneb see käed värisema ja südame puperdama,» kirjutas Meirit oma Facebooki profiili.

Nimelt mängis naise väike poeg õhtul põrandal autodega ja pistis mänguhoos diivani madratsiosa ülestõstmiseks ja allalaskmiseks mõeldud aasast läbi oma pea. Diivanvoodi oli varasema lõunauinaku tõttu avatud.

«Enne, kui jõudsin teda keelata, et ta oma pea välja võtaks, oli ta jõudnud juba paelaga veel ühe keeru kaela tagant teha,» kirjeldas Meirit. Pisike poiss sattus seejärel paanikasse, kuna ei saanud oma pead enam välja. Laps nõjatus tahapoole, mistõttu langetas diivani mehhanism madratsi alla.

Õnneks suutis ema madratsi uuesti üles tõsta ning poisi pea aasast välja saada. «See kõik juhtus vaid loetud sekundite jooksul ja laps poleks samal ajal saanud mind isegi hüüda. Laps ei saanud enam hingata ja läks näost kaameks, hakkas lämbuma,» lisas naine.

Meirit soovitab kõigil peredel, kellel on kodus väiksed lapsed ja pildilolev diivan, kõnealune aas keskelt läbi lõigata, et taolisi õnnetusi vältida. Tema postitust on Facebookis jaganud juba üle kaheksa tuhande inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles