Padar: Brüsselis jääb protestitraktor kindlasti silma

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar
Ivari Padar Foto: Priit Simson

Europarlamendi saadiku Ivari Padari (SDE) hinnangul äratab Balti põllumajandusorganisatsioonide traktor, mis alustas täna teekonda Brüsselisse, seal kindlasti tähelepanu.

Balti riikide põllumehed saadavad Brüsselisse vana ja väsinud traktori, et juhtida veelkord tähelepanu ebavõrdsetele toetustele, Brüsselisse peaks traktor jõudma 22. novembriks, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Mina usun, et silma jääb ta igal juhul, juba see protsess, et Euroopa liidu kaugematest kantidest tulevad põllumehed oma traktoriga kohale, kindlasti äratab tähelepanu,» kinnitas Padar.

Aktsiooniga püütakse veelkord euroametnikele selgeks teha, et solidaarsus ei pea kehtima mitte ainult võlakriisi, vaid ka toetuste osas.

«Arusaajad on kõik, arusaamine muutub ähmasemaks siis, kui tekib tõehetk, et kellelgi tuleb kuskil raha maha võtta,» nentis Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles