EASi juht astus tagasi

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi juht Ülari Alamets.
EASi juht Ülari Alamets. Foto: Mihkel Maripuu

EASi juht Ülari Alamets, kes veel eelmisel nädalal keeldus tagasi astumast rahajagamisskandaalil sattunud EASi juhi kohalt, otsustas seda täna siiski teha.

 «Eesmärgiga saavutada kujunenud olukorras parim lahendus organisatsioonile, esitasin täna, 12. novembril avalduse lõpetada tänasest minu ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse vaheline juhatuse liikme ametileping. See on parim lahendus, et tagada EASis taas töörahu. Mul on hea meel, et leidsin nõukogu juhtidega ühise keele,» teatas Alamets oma avalduses. «Tänaseks on mul olemas kindlus, et EAS, mis on seni olnud edukas eurotoetuste rakendaja, suudab selliselt oma tööd jätkata ka tulevikus ning leiab klientidele parimad lahendused. Tänan kõiki kliente, partnereid ja kolleege võimaluse eest koostööd teha.» 

Ülari Alamets töötas EASis üle 10 aasta, sealjuures juhatuse liikmena alates 2005. aastast ja juhatuse esimehena alates 2007. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles