«Mustad lambad» kisuvad maaklerite mainet alla

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebaprofessionaalsed maaklerid ehk «mustad lambad» kisuvad korralike mainet alla.
Ebaprofessionaalsed maaklerid ehk «mustad lambad» kisuvad korralike mainet alla. Foto: SCANPIX

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu ja Pindi kinnisvara juhi Peep Soomani sõnul on tegutsemas üksikuid maaklereid, kes teiste mainet maha tõmbavad, olles nn mustad lambad.


«Võrreldes aastatetaguse ajaga on maaklerite maine oluliselt paranenud. Kuniks aga mõned, peamiselt üksiküritajatest maaklerid, ei ole lugenud ühtegi seadust, ei vii ennast turuolukorraga kurssi, ei oma mingit ettekujutust üldistest teenindamistavadest ning näevad igas tehingus vaid võimalust teenida hõlptulu, jäävad ilmuma ka maaklereid halvustavad sõnavõtud. Paratamatult rebivad need üksikud «mustad lambad» ka professionaalsete maaklerite mainet allapoole,» sõnas Sooman, vahendab

EkspressKinnisvara

.

Ta lisas, et alati tasub kinnisvarateenust tarbida soovivatel isikutel teha päringud Eesti Kinnisvarafirmade Liidule (EKFL) ja Eesti Kinnisvaramaaklerite Kojale, kaardistamaks professionaalsed firmad ja maaklerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles