Sel talvel toovad ettevõtjad poodidesse mitmeid uusi jõulumaitseid: Felix pakub uutmoodi praekapsast, Saku porterit ning Rannarootsi lihatooteid.
Uued jõulutooted: pühadeporter, ahjukoot ja kartulivorstid
Maag Lihatööstuse turundusjuhi Marek Mettase sõnul leiab selleaastasest Rannarootsi talvetoodete valikust nii traditsioonilisi verivorste kui ka erimaitselisi jõulupraade. Uute toodetena pakub Rannarootsi sel talvel ahjukooti küpsetuskotis, rannarahva kartulivorste sealihaga, suuri verivorste ja jõulupunne.
Samuti saab osta juba tuttavaid tooteid nagu seakael teriyaki kastmes, verivorstid suitsupekiga, ahjuvorstikesed astelpajupüreega lambasooles ning E-aine vabad laste toorvorstikesed lambasooles.
Novembrist jõudis kauplustesse Saku Pühadeporter, mis on spetsiaalselt tänavuseks aastalõpuks pruulitud eriliik Saku klassikalisest porterist. Saku Pühadeporteri puhul on porteri tavapärast maitset vürtsitatud valge šokolaadi maitsega, mis annab Pühadeporterile magusa alatooni.
Pühadeporterit on soovitatav serveerida mõõduka suurusega pealt avatud klaasis temperatuuril 12-14 kraadi.
Felix tõi turule praekapsa porgandiga. Erinevalt teistest kapsatoodetest on searasva asemel kasutatud kodumaist rapsiõli. Seega on toode nüüd sobiv ka taimetoitlastele.