Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Saaremaal hakati tootma kohukesi uue tehnoloogia järgi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Bono kohukesed.
Bono kohukesed. Foto: Andres Teiss/Postimees

Augustis Bono kaubamärgiga kohukeste tootmisega Kuressaares alustanud OÜ Nantecom Saaremaa DeliFood tõi turule uue toote nimega Saare kohuke, mida tehakse senisest erineva tehnoloogia järgi.

40-grammist Saare  kohukest on saadaval mitme erineva maitsega: vanilli-, šokolaadi- ja karamellimaitselised, kirjutab Meie Maa. Kohukese valmistamiseks vajaliku kohupiimamassi tootmine käib võrreldes varasemaga uutel tehnoloogilistel alustel.

«Kui piimatoote valmistamisel jäi vadak üle ja sellega ei osatud midagi peale hakata ning seda kasutati loomasöödaks, siis meie vadakut kohupiimast ei eralda. Vadakus on inimesele kasulikke aineid,» selgitas OÜ Nantecom Saaremaa DeliFood tegevjuhi Üllar Taniberg.

Märksõnad

Tagasi üles