Eksperimendi lõpp

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tero Taskila
Tero Taskila Foto: Peeter Langovits

Estonian Airi endine nõukogu esimees Joakim Helenius põhjendas sel nädalal Tero Taskila palkamist 2011. aasta suvel lühidalt: «Temast räägiti head.»

Tõsi: soomlasel oli kogemusi mitmest koolist ja lennufirmast. Ent ühegi firma tippjuht Taskila enne Estonian Airi juhi toolile istumist olla ei jõudnud. Ehk seepärast hakkaski soomlane viljelema strateegiat, mida paljud asjatundjad kritiseerisid, väites, et teistele lennufirmadele on selline taktika vaid ebaõnne toonud. Teiste seas ka Air Balticule, Taskila eelmisele tööandjale.  

Muidugi on kahju, et Taskila kooliraha – tema enda hiigelpalk ning firma kapitali süstitud 30 miljonit eurot – meie taskust tuli. Ent loodame, et nüüd lennufirma etteotsa saanud Jan Palmér suudab firma ellu jätta, et saaksime parimatesse ümberistumiskohtadesse oma õhulaevaga lennata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles