Sõõrumaa: mu firma täitis kõik eesmärgid

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa.
Urmas Sõõrumaa. Foto: Liis Treimann.

Täna aastaseks saanud Urmas Sõõrumaa turvafirma USS Security teatas, et on täitnud kõik eesmärgid, mis mullu seatud sai.

Möödunud aastal, kui Sõõrumaa oma uue turvafirma loomisest teatas, anti ka välja eesmärk saavutada tänavu valveteenuste osas 25-protsendiline turuosa. Täna teatas firma juht Sven Nuutmann, et see eesmärk on firma andmeil saavutatud.

Firma tänavune 9 kuu käive ulatus 8,4 miljoni euroni ning ärikasum 714 830 euroni. Nuutmanni sõnul puhaskasumit ei teenitud, ent kahjumisse ka ei jäädud. Mullu samal ajal oli käive 3,2 miljonit eurot ning ettevõte oli kahjumis.

Aasta kogukäibeks prognoositi mullu 12 miljonit eurot ning Nuutmanni sõnul näitavad prognoosid praegu, et see ka saavutatakse. Terve aasta ärikasumiks lubas Nuutmann 1,1 miljon eurot.

Küsimusele, mis plaanid ettevõttel tulevikus on, ütles Nuutmann, et kasvatada turuosa tuleva aasta lõpuks 30 protsendini. Ühtlasi märkis firmajuht, et tuleval aastal võib oodata ühinemis- või ostuuudiseid, kuna turul on 2-3 turvafirmat, kellega liituda. Läbirääkimisi selles suunas praegu siiski toimuma ei pidanud.

Firma üks omanikest ja nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa märkis, et firma võib laieneda ka väljaspoole Eestit, kui Lätis või Leedus mõni huvitav pakkumine tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles