Päevatoimetaja:
Sander Silm

Maxima hakkas müüma austreid ja hailiha

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Kalameister Javier Chillón Fernández Maximas nõu jagamas.
Kalameister Javier Chillón Fernández Maximas nõu jagamas. Foto: Maxima

Oktoobri lõpuni on Maxima kalaturu valikus Eesti poelettidel harva esinevaid mereande, mida saab kalameistri abiga lasta kohapeal kiiresti  puhastada.

Kuni oktoobri lõpuni on võimalus Maxima XX ja XXX supermarketites osta Eesti poelettidel harva esinevaid värskeid mereande nagu ämblikkrabisid, erinevaid karpe, hiidlesta, mõõkkala, süvahaid jt, teatas ettevõte. Mereandide soovitamisel, puhastamisel ja eeltöötlemisel on abiks hispaania kalameistri Javier Chillón Fernández koolitatud töötajad.

Eestisse on tulnud mereandide kohta näpunäiteid jagama ligi 25-aastase töökogemusega kalameister Javier Chillón Fernández Hispaaniast. Pea kuu aega kestnud Maxima kalaturu raames on ta käinud erinevates Eestimaa paikades, et koolitada kaupluse töötajaid ning näidata klientidele mereandide puhastamist.

«Olen olnud mitu nädalat Eestis ning väga palju näinud seda, et isegi kui on saadaval samas hinnaklassis tiigerkrevette, valivad inimesed näiteks seafilee. Seega küsimus ei ole isegi niivõrd mereandide hinnas, vaid väljakujunenud hoiakutes, et nende puhastamine on tülikas ja valmistamine keeruline,» tõdeb Fernández.

Kalaturg toimub oktoobri lõpuni suuremates Maxima XX ja XXX kauplustes teisipäeviti ja reedeti.

Märksõnad

Tagasi üles