Vaata, millised on Eesti parimad korteriühistud

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistu Lasnamäel.
Korteriühistu Lasnamäel. Foto: Kommunaalamet

Korteriühistute liit selgitas oma iga-aastasel konkursil välja parimad korteriühistud.

Kõige keskkonnasõbralikumaks ühistuks tunnistati  KÜ Tüve 14/16 Tallinnas, kauneima koduümbruse auhind läks Pärnusse, korteriühistule Mai 53.

Eesti parimaks korteriühistu juhiks tunnistati Jelena Mutonen (KÜ Sinivoore 13, Kohtla- Järve), edukaimaks renoveerimisprojektiks hinnati KÜ Liivalaia nelikümmend Tallinnas. Eriauhind arhitektuurse terviklahenduse eest läks Sakku, korteriühistule Ülase 1.

Lisaks tunnustati tänukirjaga Kersti- Dagmar Varest silmapaistva töö eest korterelamu renoveerimise korraldamisel ja korteriühistu Saha tee 2 juhtimisel, korteriühistuid Uus-Sauga 8A Pärnus ning Ilmatsalu 18A Tartus silmapaistva töö eest koduümbruse kaunistamisel ja heakorrastamisel.

«Ilus koduümbrus, kodumaja eest hoolitsemine ning suurem hoolivus kaaselanikest on märksõnad, mis sel konkursil silma paistsid,» kommenteeris žürii esimees ja liidu juht Urmas Mardi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles