Tallinnas toimub alustavatele biotehnoloogia ettevõtjatele suunatud seminar

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katseklaas.
Katseklaas. Foto: Toomas Huik

8. novembril toimub Tallinnas alustavate ettevõtjate üritustesarja StartSmart! seminar Healthtech4Business. Üritusel esinevad biotehnoloogia eksperdid Põhjamaadest, kes jagavad teadmisi sektori arengusuundadest ja esitlevad tervisetehnoloogia edukamaid ärimudeleid.

«Eestis peetakse idufirmadest rääkides silmas eelkõige infotehnoloogia ja mobiilivaldkonda, kuid unikaalsed ärimudelid võivad peituda ka eluteaduste ja tervisetehnoloogiate valdkonnas. Pärast pikka vaheaega on eluteadused tõusmas investorite huviorbiiti, Eestil on siinkohal võimalus õppida mujal maailmas tehtud vigadest ning leida paremaid lahendusi rahvusvaheliseks kasvuks. Siiani on peamiseks murekohaks olnud teadustulemuste kommertsialiseerimine,» rääkis Eesti Arengufondi investeerimisettevõtte SmartCap juht Heidi Kakko.

Seminaril jagavad teadmisi biotehnoloogiasektori 25-aastase kogemusega Seppo Olavi Mäkinen, Copenhagen Life Science Advisors võrgustikku juhtiv Jarne Elleholm, juhtmevaba tervishoidu pakkuva MedWiz'i asutaja Henrik Jensen ja mitmeid biotehnoloogia riskikapitalifonde juhtiv Nora Kaarela.

Samal päeval leiab aset ka praktiline töötuba, kus alustavad tervisetehnoloogia valdkonna ettevõtjad saavad mentoritega konsulteerida ja oma ärimudelit täiustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles