Google'i tegevjuht tegi pärast pikka haigust oma esimese avaliku etteaste

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google'i tegevjuht Larry Page.
Google'i tegevjuht Larry Page. Foto: SCANPIX

Google'i tegevjuht Larry Page esines esimest korda avalikkuse ees peale kuid kestnud salapärasest haigusest tingitud pausi.

39-aastane Page astus üles Google'i iga-aastasel Zeitgeisti konverentsil Arizonas, rääkides poole tunni jooksul peamiselt Google'i vastu ELi ja USA poolt esitatud konkurentsimoonutamise süüdistustest ning Apple'i ja Google'i kaardirakendustest, kirjutab Wall Street Journal.

Google'i tegevjuht ei rääkinud pikemalt oma salapärasest haigusest, mainides vaid, et kuigi ta hääl on siiani veidi kähe, on tal hea meel üritusest osa võtta.

Google teatas juunis detailidesse laskumata, et Larry Page'il on häälega probleeme ning ta ei saa kuni juulini avalikult esineda.

Vahepeal on teda üritustel asendanud nõukogu esimees Eric Schmidt ja ettevõtte kaasasutaja Sergey Brin, kes on antud teema naljaks pööranud, öeldes, et Page'i näol on tegu parima juhiga, kuna «ta ei räägi liiga palju» ning «ta mõtleb alati läbi, enne kui midagi ütleb».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles