Tallinna Sadam: praegu meil vastutustundliku ettevõtluse tegevuskava ei ole

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade sadamale
Vaade sadamale Foto: Toomas Huik

 Tallinna Sadamal vastutustundliku ettevõtluse tegevuskava veel ei ole, praegu on ülevaatamisel sadama strateegia 2020. aastani ning seal on kavas puudutada ka vastutustundliku ettevõtluse teemat.

Majanduskoostöö ja arengu organisatsiooni (OECD) suuniste kohaselt on vastutustundliku ettevõtluse kava olemasolu kohustuslik riigiettevõtetele, riigi osalusega ettevõtetele ja riigilt näiteks EASi või Kredexi kaudu tuge saanud ettevõtetele. Eesti vastutustundliku ettevõtluse tegevuskava võeti vastu selle aasta septembris.

«Loomulikul oleme oma senises tegevuses paljuski juba lähtunud vastutustundlikust ettevõtlusest ning teadvustame selle olulisust. Lähiajal on plaanis need tegevused ja poliitikad süstematiseerida lähtuvalt vastutustundliku ettevõtte kontseptsioonist,» rääkis sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro.

2011.aastal investeeris Tallinna Sadam keskkonnakaitsesse kokku 1,3 miljonit eurot. Tänavu ulatuvad Tallinna Sadama keskkonnakaitsealased kulud 1,2 miljoni euroni. Arro tõi veel välja, et näiteks osales Tallinna Sadam septembris Viimsi turvalisuse päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles