Microsoft üritab muusikastrimimise turul konkurentsi pakkuda

Kalev Aasmäe
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XBox Music
XBox Music Foto: technewsgadget.net

Microsoft hakkab erinevates seadmetes pakkuma XBox Music'i nimelist digitaalset muusikateenust, mis vahetab välja läbikukkunud Zune'i digitaalmeediabrändi. Uus teenus peaks Reutersi hinnangul konkurentsi pakkuma Amazoni Cloud Playerile, iTunesi pilveteenustele, Pandorale ja Spotify'le.

XBox Music'i teenust saab alates homsest valitud riikides kasutada XBoxi mängukonsoolides, 26. oktoobrist laieneb see ka Windowsi platvormi kasutavatele PC-dele ja tahvelarvutitele ning hiljem ka nutitelefonidele, kirjutab Reuters.

Microsofti sõnul kasutavad üha rohkem inimesi mängukonsoole veebis surfamiseks ja internetipõhiste teenuste, seehulgas ka muusika tarbimiseks, mis tingis ka XBox Music'i lisandumise muude mängukonsoolis leiduvate rakenduste hulka.

XBox Music hakkab olema kättesaadav 22 riigis (esmase info järgi Eestis paraku mitte) ning selle reklaamidega versiooni saab kasutada tasuta. Reklaamivaba muusikastriimimisteenus läheb maksma aga 9,99 dollarit kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles